Изтриване на акаунти

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

Hi,

You can find new board on address: https://forum.ikariam.gameforge.com/
Please register there to continue with usage.

Old forum is in read only mode and will stay like that for some time

Ikariam team

 • Изтриване на акаунти

  Аз искам да питам няма ли да се трият играчи или нещо да се направи по въпроса ... Вмомента имам 3 града за строеж и чакам места.... надявам се да не станат 4 докато чакам или 5 ... кво е туй нещо нз...
  SIRENKA !!!

  The post was edited 1 time, last by sirenka ().

 • Здравейте.

  В тази тема е отговорено на въпроса Ви изчерпателно:
  [Игра] Неактивни

  А относно амброзията, не, тя няма никакво влияние върху неактивността на акаунта. И 1 млн. амброзия да има някой акаунт, ако не влиза в продължение на седем дни, ще посивее, а след 28 дни ще изчезне от картата.
  Важно е да не губим човечността и добротата в себе си.
  Ако ги загубим не ни остава нищо...
 • Ок кофти е като трябва да се чака 28 дена аа има острови с по 10 града с мултаци ... нито даряват нито нищо само пречат да си направят хората градове там ... за кой ги пазят толкова много места нз.... :thumbdown:
  SIRENKA !!!
 • ако е за тета пазят места за техните акк или и др вариянт има
  аз така закъснях със строенето на колонии и се отказах да играя палмирах си акк който е с 1 град др му трябваше да са на 2-3 часа ,ако исках хубави чудеса
  а за там мое си мнение може би не трябваше да се разрешават мултита, но предполагам не е можело се забрани
 • Ами аз градовете си ги правя колкото може по пръснати из картата и пак няма места хаха ... мултаците нека си играят сами ... така като се замисля като останат само те ще им е много интересно да си играят сами ... :thumbdown:
  SIRENKA !!!
 • drow wrote:

  Правилно ли съм разбрал че дори акаунта да има аброзия ще бъде изтрит.
  Реално акаунтът не се изтрива.
  След като минат 28 дни, от както акаунтът е станал неактивен, градовете на даденият акаунт изчезват от островите. Акаунта продължава да се пази на сървър.

  Ако собственика на акаунта влезе, градовете му ще бъдат възстановени на същите места. Ако местата вече са заети, градовете му ще бъдат сложени на друго място на същият остров. Ако няма места на острова, градовете му ще бъдат сложени на близките острови.

  И да, амброзията не гарантира запазване на място за град.
  Важно е да не губим човечността и добротата в себе си.
  Ако ги загубим не ни остава нищо...
 • Какво точно искате да знаете за неактивните?
  Най-общо казано, играч става неактивен след като минат 7 дни в които не е влизал в акаунта си. След това имаме едни 28 дена в които същият този акаунт остава сив - неактивен и след това се случват нещата описани от колегата vladko35.
  Имайте в предвид, че играчът за тези 28 дена може да влезе във всеки един момент в акаунта си и този цикъл на неактивност да бъде прекъснат, а също така и да се повтори, ако пак не влезе 7 поредни дни след това.