Злоупотребата със споделеното ИП?

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  Hi,

  You can find new board on address: https://forum.ikariam.gameforge.com/
  Please register there to continue with usage.

  Old forum is in read only mode and will stay like that for some time

  Ikariam team

  • Злоупотребата със споделеното ИП?

   Като цяло заглавието казва всичко.Предполагам, че мнозинството от играещите са се натъквали на проблема с мултаците.Масово се пазят места, в новия сървър е ад, пълно е с тарикати с по няколко акаунта, които си пазят място, макар че вече имат по над 6 града.Колко играчи ще спрат да играят, защото няма къде да си направят град, благодарение на тези ''тарикати''?За ужаса с пиратите изобщо няма смисъл да се споменава...

   Та, въпроса ми е обмисля ли се изобщо някакъв вариант, за да се спре тази простотия?Предполагам, че админите много добре виждат кой и защо има по 3-4 споделени акаунта.Ще се създаде ли някакъв механизъм за борба с тия вредители или регламентираните мултаци ще продължават да тарикатеят и да никнат като гъби, за сметка на новите играчи?
  • Ми аз много пъти съм казвал, че ГФ ги интересуват единствено парите, нищо друго.Първо сложиха пиратите, но понеже нямаше анонимност и те въведоха мултаците.Целта беше да се изкарват максимално повече пари, а това че скапаха играта въобще не ги вълнува.Докато има баламуурници дето им пълнят гушата давайки пари за амбро, играта ще си е такава или ще става още по-зле
  • Кръводарителите са в топ50 така че евала на тях и развитието им ... чакам някой кръводарител да му разбия мусората с недоразвития си акаунт белким научат някой фаца в тая игра ... :thumbdown:
   SIRENKA !!!

  • Да, има много такива примери, макар че поста ми беше насочен по-скоро към тарикатите, които си правят мултаци, за да си резервират места за след 3 години.
   Интересно ми е дали от ГФ смятат да направят нещо по въпроса?Съмнявам се, че проблема е само в България, особено с мултаците на пиратите.
   Със сигурност може да се направи някакъв механизъм, за да се преследват тия акаунти...
  • Стaлин wrote:


   Да, има много такива примери, макар че поста ми беше насочен по-скоро към тарикатите, които си правят мултаци, за да си резервират места за след 3 години.
   Интересно ми е дали от ГФ смятат да направят нещо по въпроса?Съмнявам се, че проблема е само в България, особено с мултаците на пиратите.
   Със сигурност може да се направи някакъв механизъм, за да се преследват тия акаунти...


   Няма ядове. След 10 минути не много усилено търсене намерих остров с мултита с такава цел :evilgrin:

   http://prntscr.com/ed1cly

   На острова има и още 3 играча с идентични имена (сменена е по една буква) Сигурно са група приятели нали :D :D
  • Играта се развива - не и в посоката в която ни се иска но вече не е същото....

   първо чудесата , едвам свикнахме с тях и видяхме че са нещо полезно и тогава сума ти неща се изписаха за тях
   после варварите- видяхме, че е нещо хубаво да си ги обираме нали - някой даже ги превъртяха по няколко пъти и сума ти рес взеха от там...
   пиратите дойдоха - и за тях вой се нададе - но сега всеки се стреми да вземе рес и от тях и се играят - даже изместиха конфликтите със единици.
   сега след сливането се въведоха и споделените акаунти - които не знам защо наричате мултаци...
   еми картата е голяма - направете си и вие споделени ай пи та на някой остров и си го развивайте или правете пиратски точки каквото ви се иска това - никой няма да ви спре.
   До 10 споделени акаунта можеш да имаш не са 20 - който има време да си ги свърже и да си играе няма лошо.